Posten bij evenementen

E.H.B.O. Oisterwijk verzorgt ook Eerste Hulp hij evenementen. Wij worden door de organisatie van de evenementen benaderd met het verzoek om met een aantal EHBO-ers aanwezig te zijn. De evenementencoördinator is hiervoor afhankelijk van de leden van onze vereniging. Indien je belangstelling hebt om bij evenementen te posten dan kan je aangeven bij welk evenement(en) je zou willen posten. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Indien je per kalenderjaar tenminste 20 uur als EHBO-er bij een evenement aanwezig bent geweest word je uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellige vrijwilligersavond.

Meer posten mag natuurlijk ook, heel graag zelfs, want bij veel evenementen moet de EHBO aanwezig zijn. Per jaar krijgen wij heel veel aanvragen binnen. Je kunt de in de lessen opgedane kennis in de praktijk toepassen.
De vereniging zorgt voor de nodige materialen en begeleiding. Je krijgt een EHBO-tas en jas van de vereniging, zodat je als EHBO-er herkenbaar bent.
Je staat er niet alleen voor want een EHBO-post bestaat uit minimaal 2 personen.
De organisatoren van evenementen zijn altijd gastvrij en dankbaar wanneer wij als EHBO’ers bij een evenement aanwezig zijn.
Een overzicht met evenementen wordt regelmatig naar de leden toegezonden en staat ook op de website in het Ledenportaal.

Klik hier voor het evenementenfilmpje.

Elk jaar komen er volop aanvragen binnen voor EHBO-assistentie, zowel bij culturele-, sport- als andere evenementen.

Enkele voorbeelden zijn:
IJsbaan Winter Village (in het centrum)
Carnavalsoptocht (in het centrum)
Internationale vrouwendag
Sport4kids (sportdag voor basisschoolkinderen)
Koningsdag + vrijmarkt
Verkeersexamen basisscholen
Modedag (in het centrum)
Kerstviering voor senioren
Winterglow (in het centrum)
Hardloop/Handbal/Hockey/Judo/Roei/Rugby/Tennis/Voetbal toernooien
Paardensport
Motorcross
Zwemmen (begeleid zwemmen cliënten Prisma)

Aanmelden bij: Anny Botermans
e-mail: evenementencoördinator@ehbo-oisterwijk.nl
tel.: 013 - 52 832 56

N.B.: Het is niet toegestaan om tijdens het posten alcoholische dranken en alcoholvrij bier te drinken. Nadien wel - zonder EHBO-kleding.

T:  (013) 52 128 99