Inschrijfformulier voor nieuwe leden

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Om u in te schrijven voor een cursus dient op CURSUSAANBOD te klikken boven in de menubalk.)

Dit inschrijvingsformulier is uitsluitend bestemd voor personen die in het bezit zijn van een GELDIG diploma/certificaat van HET ORANJE KRUIS:
  • EHBO-diploma of
  • EHAK-certificaat en/of
  • Reanimatie/AED certificaat

Via inschrijving gaat u akkoord met automatische incasso van de contributie.

Bankgegevens

Eerdere verenigingen
Heeft u het afgelopen jaar bij een andere hangbalvereniging ingeschreven gestaan?

Medische of psychische aandachtspunten
Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, ADHD, autisme, enz.) waarvan u vindt dat deze bekend moeten zijn bij de vereniging? Vul dat hierboven in het opmerkingen-veld in.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

T:  (013) 52 128 99