Cursusaanbod

t/m29 mrt 2021
Tijdstip 20:00 - 22:00 uur
Locatie EHBO-gebouw
Adres Blokshekken 6, Oisterwijk (naast de brandweerkazerne)
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 180,-
  • Compententie-overzicht

De opleidingscursus Eerste Helper of ook wel het EHBO-diploma, incl. E.H.A.Kinderen en Reanimatie/AED (Automatische Externe Defibrillator) start bij voldoende deelname eind september / begin oktober.
Iedereen die 16 jaar is tijdens het EHBO-examen kan mee doen.

U leert niet alleen onderscheid te maken in wat u zelf kunt behandelen maar ook wanneer u iemand naar de huisarts moet verwijzen of een ambulance moet bellen.

Tijdens de lessen komt alle lesstof uit Het Oranje Kruis boekje aanbod en worden de handelingen uitgebreid geoefend.
Zo wordt optimaal zorg gedragen voor de kwaliteit van de EHBO-opleiding tot Eerste Helper.
Echter, wij vragen wèl van u om ook geregeld thuis te leren, te oefenen en de lessen voor te bereiden.

Inschrijven is mogelijk tot 07-12-2020
31 dec 2020
Datum 31 dec 2020
Locatie EHBO-gebouw
Adres Blokshekken 6, Oisterwijk (naast de brandweerkazerne)
  • Compententie-overzicht
RED EEN LEVEN!  'KETEN VAN OVERLEVEN!'  Klik hier

De reanimatie/AED-cursussen worden door Stichting Oisterwijk HeartSafe verzorgd.
U kunt zich nadien als vrijwilliger aanmelden bij het oproepsysteem Hartslag.Nu.
U stelt zich dan via SMS of via de App oproepbaar bij een onwel wording in uw omgeving.

Kijk voor meer informatie en de cursusdata op: heartsafe.inoisterwijk.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mocht u niet in Oisterwijk wonen of u wilt zich eventueel niet aansluiten bij het oproepsysteem dan kan
E.H.B.O. Oisterwijk, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, een Reanimatie/AED-cursus organiseren.

T:  (013) 52 128 99 (voor informatie over de EHBO-vereniging)